Tingbjerg Heldagsskoles sommerawards

Tingbjerg Heldagsskole har i år afholdt et kæmpe awardshow i hallen, hvor de elever, der på forskellige måder har udmærket sig i årets løb blev kaldt frem og fik overrakt diplomer. Der er nominering af elever i følgende fem kategorier: Årets bogsluger – årets matematiknørd – årets bedste kammerat - årets bedste sportsmand/pige og årets bedste skolepatrulje.

Selve ceremonien fandt sted i skolens sportshal under overværelse af alle elever og lærere.

De nominerede elever i de forskellige kategorier blev vist på storskærm og de vindende elever gik via en rød løber fulgt af spotlights op til podiet, hvor de fik overrakt diplomer og gaver.

Skolen ønsker på denne kåde at markere den sidste dag inden sommerferien og hylde de elever, som gør en ekstra indsats.

Det er tanken, at denne form for sommerafslutning skal være en tradition, som skaber samhørighed mellem skolens elever og ansatte. Det skal være en dag, som eleverne ser frem til med glæde.

Tingbjerg Heldagsskoles Fritidsdel

Adresse: Terrasserne 40 2700 Brønshøj

Tlf.nr.:

Sproggruppen 24 94 01 45

Fritidshjem 21 34 25 08

Fritidsklub/juniorklub 24 94 01 38

Ungdomsklub 24 94 01 39

Bondegård 24 94 01 40

Sproggruppen er et deltidsåbent tilbud til børn i førskolealderen.

Her er fokus på at lære dansk. Der indskrives børn fra 2 ½ års alderen.

Henvendelse til sproggruppen mandag til torsdag kl. 8 – 13.

Fritidshjemmet er for børn i indskolingen, her er åbent alle hverdage fra kl.14.45-17

På skolefridage og i ferier kl. 7-17

Når skolen slutter 14.45 bliver de børn der skal i Fritidshjem krydset ind. Derefter går børnene til lokalerne på Terrasserne. I Fritidshjemmet får børnene hver eftermiddag et tilbud om frugt og brød.

Fritidsklubben er for børn fra 4-6 kl.

Her er åbent alle hverdage fra kl.13-18.I skoleferier er der ændrede åbningstider.

Her kan børnene hver eftermiddag købe mad og drikke. Der er mange forskellige aktiviteter, bl.a. sport, computer, hobby, madlavning, ridning, cross-cykler m.m.

Junior klubben er for børn fra 5-6 kl.

Her er åbent alle hverdage fra kl.13-18 samt tirsdage og torsdage til kl.20

I skoleferier er der ændrede åbningstider.

Juniorklubben er sammen med Fritidsklubben, der er to dage til kl.20 hvor der arrangeres blandede spændende aktiviteter, særligt for 5. og 6. klasser

Ungdomsklubben er for unge fra 7. – 9.kl.

Her er åbent alle hverdage fra kl.15-21. I skoleferier kan der være ændrede åbningstider.

Her kan du komme og møde venner, hygge, spille, dyrke motion og sport, tage med på ture og meget andet.

Bondegården er for alle vores børn og unge.

Her er åbent alle hverdage fra kl. 13-18

Klasser på Tingbjerg Heldagsskole benytter nemlig ofte Bondegården i dagtimerne.

Fritidsdelen på Terrasserne er et gratis kommunalt tilbud, for kommunens børn og unge.

(Der skal betales for Fritidshjem, hvis barnet er indskrevet på andre skoler end Tingbjerg)

Madskolernes dag

Madskolernes dag blev for første gang afholdt onsdag den 4. juni 2014.

Temaet for dagen var fælles frokost, hvor de 7 madskoler kunne invitere gæster udefra, så flere havde mulighed for at få et indblik i, hvad en madskole er, og hvad vi laver.

Vi havde besøg af en 2. klasse fra Blågaard skole. Voksne og børn fra 0.b tog imod gæsterne, viste rundt og fortalte om madskolen. De sang nogle sange sammen med dem og så blev der til sidst spist en masse lækre fiskefrikadeller med kartofler, salat og hjemmelavet remoulade.

Det var en rigtig dejlig dag med masser af smil, og der var vist ingen tvivl om, at eleverne fra Blågaard skolen også gerne ville have en madskole.

• 01-10-2014
    Beredskabsdag for indskoling · 0A · 1A · 1B · 2A · 2B · 3A · 3B