Klik på pilen og se en video om vores skole

Visionen for

Tingbjerg Heldagsskole

Skolen hvor hvert barn, gennem læring   og trivsel, udvikler sig i et trygt og mangfoldigt fællesskab.

Her danner barnet de bedst mulige forudsætninger for sin fremtid og sin aktive deltagelse i samfundet.

Fastelavn

Man må sige at eleverne virkelig mødte op i meget farverige og varierede udklædninger. Til tøndeslagningen i idrætshallen vrimlede det med prinsesser – sørøvere, supermænd og andre kendte figurer.

Kattekonger og dronninger blev kåret og priserne for de flottest udsmykkede tønder blev overrakt .

Det blev en herlig dag med en masse gode oplevelser.

Se diasshowet med billeder fra dagen!

Fritidsdelen

Adresse: Terrasserne 40, 2700 Brønshøj

Fritidsdelen på Terrasserne er et gratis kommunalt tilbud, for kommunens børn og unge.

(Der skal betales for Fritidshjem, hvis barnet er indskrevet på andre skoler end Tingbjerg)

Madskolen

Torsdag den 4. juni 2015 markerede vi madskolernes dag ved at invitere 0A og 0B ned i køkkenet. Eleverne skulle sammen med personalet og 4 dygtige elever fra 4B lave lækker frokost og dække fine borde. Det var en herlig dag, hvor der blev lavet lækre pitabrød med tunsalat og grøntsager, abemad med råcreme og spændende grøntsagsjuice i forskellige farver.

Kan ikke hente data.