Det gode valg

7. klasserne på Tingbjerg Heldagsskole har de seneste 3 år arbejdet med projektet Det gode valg. Projektet handler om at vejlede eleverne i det gode valg som en forebyggende indsats til kriminalitet. I år har projektet derudover haft fokus på brandsikkerhed og førstehjælp. I september måned har 7. årgang været på lejrskole i 3 dage hvor Københavns Brandvæsen samt Politi har stået for uddannelse af eleverne til rollemodeller. Derudover havde eleverne på lejrskolen besøg af en skuespiller som underviste eleverne i at holde oplæg.

I samarbejde med Københavns Brandvæsen afholdte skolen 1. oktober en beredskabsdag for eleverne i indskolingen og på mellemtrin. Dagen var en blanding af oplæg fra rollemodeller fra 7. årgang, samt undervisning i brandsikkerhed og førstehjælp af instruktører samt af skolens 3 brandkadetter fra 8. årgang.

Dagen var en stor succes med glade børn, som lærte en masse.

Tingbjerg Heldagsskoles Fritidsdel

Adresse: Terrasserne 40 2700 Brønshøj

Tlf.nr.:

Sproggruppen 24 94 01 45

Fritidshjem 21 34 25 08

Fritidsklub/juniorklub 24 94 01 38

Ungdomsklub 24 94 01 39

Bondegård 24 94 01 40

Sproggruppen er et deltidsåbent tilbud til børn i førskolealderen.

Her er fokus på at lære dansk. Der indskrives børn fra 2 ½ års alderen.

Henvendelse til sproggruppen mandag til torsdag kl. 8 – 13.

Fritidshjemmet er for børn i indskolingen, her er åbent alle hverdage fra kl.14.45-17

På skolefridage og i ferier kl. 7-17

Når skolen slutter 14.45 bliver de børn der skal i Fritidshjem krydset ind. Derefter går børnene til lokalerne på Terrasserne. I Fritidshjemmet får børnene hver eftermiddag et tilbud om frugt og brød.

Fritidsklubben er for børn fra 4-6 kl.

Her er åbent alle hverdage fra kl.13-18.I skoleferier er der ændrede åbningstider.

Her kan børnene hver eftermiddag købe mad og drikke. Der er mange forskellige aktiviteter, bl.a. sport, computer, hobby, madlavning, ridning, cross-cykler m.m.

Junior klubben er for børn fra 5-6 kl.

Her er åbent alle hverdage fra kl.13-18 samt tirsdage og torsdage til kl.20

I skoleferier er der ændrede åbningstider.

Juniorklubben er sammen med Fritidsklubben, der er to dage til kl.20 hvor der arrangeres blandede spændende aktiviteter, særligt for 5. og 6. klasser

Ungdomsklubben er for unge fra 7. – 9.kl.

Her er åbent alle hverdage fra kl.15-21. I skoleferier kan der være ændrede åbningstider.

Her kan du komme og møde venner, hygge, spille, dyrke motion og sport, tage med på ture og meget andet.

Bondegården er for alle vores børn og unge.

Her er åbent alle hverdage fra kl. 13-18

Klasser på Tingbjerg Heldagsskole benytter nemlig ofte Bondegården i dagtimerne.

Fritidsdelen på Terrasserne er et gratis kommunalt tilbud, for kommunens børn og unge.

(Der skal betales for Fritidshjem, hvis barnet er indskrevet på andre skoler end Tingbjerg)

Madskolens thailandske uge

I denne uge har vi valgt at servere lækre retter fra Thailand:

Tom Kah Gai-suppe

Grøn karry med rejer og grøntsager

Kylling satay med ris og asiatisk råkost

Thailandske fiskefrikadeller med nuddelsalat og thai inspireret agurkesalat

Skolens elever er hermed blevet præsenteret for nye retter fyldt med smag og en masse spændende krydderier.

• 26-11-2014
    Skole-hjem samtaler · 0A
    Joy Frimann Hansen den 25-11-2014
    Kære forældre

Som I måske har fulgt med i, er der i øjeblikket i Pressen meget fokus på Tingbjerg. Senest er det fordi en gruppe børn i skolealderen som dagligt genere et homoseksuelt par ved at kaste med sten og kanonslag.

I bedes derfor tage en snak med jeres børn om at dette ikke er tilladt og at såkaldt Hate - Crime er meget alvorligt.
    Hate - Crime er hvis man genere andre ved fx. deres seksualitet. Politiet er meget på i området, og derfor opfordres I til at snakke med jeres børn om at der skal være plads til alle. Hvis nogen af jer har spørgsmål til dette, så kontakt mig venligst på min mobil 40333473

med venlig hilsen
    Joy Frimann Hansen