Klik på pilen og se en video om vores skole

Visionen for

Tingbjerg Heldagsskole

Skolen hvor hvert barn, gennem læring   og trivsel, udvikler sig i et trygt og mangfoldigt fællesskab.

Her danner barnet de bedst mulige forudsætninger for sin fremtid og sin aktive deltagelse i samfundet.

Troldeforestilling.

Børnehaveklasserne har i de sidste par måneder været i gang med et lille troldeprojekt i deres dramatimer. Da troldeprojektet blev sat i gang, blev der talt om: hvor man kunne se en trold, hvad de spiser, hvordan de kan genkendes blandt mennesker og meget andet. Børnene vidste meget om trolde og nogen havde også set dem. Herefter blev alle forvandlet til trolde og de skulle beskrive hvad der kendetegnede dem selv som en trold. Der dukkede mange finurlige trolde frem som: sliktrolden, trolden der hele tiden snurrede rundt, trolden med en meget lille næse og kæmpe store øre osv... Hvert barn tegnede derefter sig selv som en trold og det kom der nogen fantastiske tegninger ud af. Troldene skulle så finde frem til deres egen måde at bevæge sig på og vi har danset, efterlignet, trampet og svingede med halerne. Og så til sidst en visning for skolen med 52 små trolde der vågner, sejler, får taget halen og dør, magi opstår og en troldedans slutter det hele af.

Fritidsdelen

Adresse: Terrasserne 40, 2700 Brønshøj

Fritidsdelen på Terrasserne er et gratis kommunalt tilbud, for kommunens børn og unge.

(Der skal betales for Fritidshjem, hvis barnet er indskrevet på andre skoler end Tingbjerg)

Madskolen

Torsdag den 4. juni 2015 markerede vi madskolernes dag ved at invitere 0A og 0B ned i køkkenet. Eleverne skulle sammen med personalet og 4 dygtige elever fra 4B lave lækker frokost og dække fine borde. Det var en herlig dag, hvor der blev lavet lækre pitabrød med tunsalat og grøntsager, abemad med råcreme og spændende grøntsagsjuice i forskellige farver.

Ingen aktuelle opslag