Det gode valg

7. klasserne på Tingbjerg Heldagsskole har de seneste 3 år arbejdet med projektet Det gode valg. Projektet handler om at vejlede eleverne i det gode valg som en forebyggende indsats til kriminalitet. I år har projektet derudover haft fokus på brandsikkerhed og førstehjælp. I september måned har 7. årgang været på lejrskole i 3 dage hvor Københavns Brandvæsen samt Politi har stået for uddannelse af eleverne til rollemodeller. Derudover havde eleverne på lejrskolen besøg af en skuespiller som underviste eleverne i at holde oplæg.

I samarbejde med Københavns Brandvæsen afholdte skolen 1. oktober en beredskabsdag for eleverne i indskolingen og på mellemtrin. Dagen var en blanding af oplæg fra rollemodeller fra 7. årgang, samt undervisning i brandsikkerhed og førstehjælp af instruktører samt af skolens 3 brandkadetter fra 8. årgang.

Dagen var en stor succes med glade børn, som lærte en masse.

Fritidsdelen

Madskolen

Torsdag den 4. juni 2015 markerede vi madskolernes dag ved at invitere 0A og 0B ned i køkkenet. Eleverne skulle sammen med personalet og 4 dygtige elever fra 4B lave lækker frokost og dække fine borde. Det var en herlig dag, hvor der blev lavet lækre pitabrød med tunsalat og grøntsager, abemad med råcreme og spændende grøntsagsjuice i forskellige farver.