Det gode valg

7. klasserne på Tingbjerg Heldagsskole har de seneste 3 år arbejdet med projektet Det gode valg. Projektet handler om at vejlede eleverne i det gode valg som en forebyggende indsats til kriminalitet. I år har projektet derudover haft fokus på brandsikkerhed og førstehjælp. I september måned har 7. årgang været på lejrskole i 3 dage hvor Københavns Brandvæsen samt Politi har stået for uddannelse af eleverne til rollemodeller. Derudover havde eleverne på lejrskolen besøg af en skuespiller som underviste eleverne i at holde oplæg.

I samarbejde med Københavns Brandvæsen afholdte skolen 1. oktober en beredskabsdag for eleverne i indskolingen og på mellemtrin. Dagen var en blanding af oplæg fra rollemodeller fra 7. årgang, samt undervisning i brandsikkerhed og førstehjælp af instruktører samt af skolens 3 brandkadetter fra 8. årgang.

Dagen var en stor succes med glade børn, som lærte en masse.

Fritidsdelen

Madskolen.

1. december blev der spist mere end 100 L risengrød efter der var blevet klippet og klistret i klasserne.

Glædelig jul fra Madskolen

Joy Frimann Hansen den 21-12-2014
    Kære alle

I ønskes alle en glædelig jul og et godt nytår, skolen holder lukket fra d.23/12 - 4/1.
    Fritidsdelen holder lukket fra d. 23/12 - 28/12, har åbent d. 29 og 30/12 og holder så igen lukket til den 4/1.
    Vær opmærksom på at der er sendt brev til en del klasser angående nye lærere fra d. 1/1 - 15. De er sendt på forældreintra.

Vi glæder os til samarbejdet i det nye år

på vegne af ledelse og personale smiley
    Joy Frimann Hansen