Sådan er Tingbjerg Skole

Værdier

På Tingbjerg Skole:

• Indgår vi i et fællesskab, der bygger på demokrati, ansvar, tolerance og respekt for hinandens forskellighed
  • Samarbejder forældre, børn og voksne, ud fra en anerkendende og ligeværdig tilgang.
  • Lærer børnene at blive selvstændige og udvikle færdigheder, der sætter dem i stand til, at være aktive deltagere i et demokratisk samfund.
  • Har vi en god atmosfære, der giver det enkelte barn, inspiration, lyst til og mulighed for at udvikle sine kreative, faglige, personlige og sociale evner i et godt læringsmiljø
  • Har børnene medindflydelse på deres dagligdag

Visionen

Skolen hvor hvert barn, gennem læring og trivsel, udvikler sig i et trygt og mangfoldigt fællesskab.

Her danner barnet de bedst mulige forudsætninger for sin fremtid og sin aktive deltagelse i samfund

Tingbjerg Skole har fået sin egen Facebook-side.

Vi vil på denne side bringe store og små historier fra skolens hverdag. Vi håber, at alle herigennem kan få et indtryk af hvilket mangfoldigt liv, der præger skolen.

Gå ind på siden via linket og like os gerne. Så kan I følge med i vores verden.

Tekst

Minder i brudstykker” er et teaterstykke der startede sine første spire for 2,5 måned siden.
Det startede i april. 60 elever, fra de to 3. klasser, skulle vælge et minde der virkelig har betydet noget for dem i deres skoletid fra 0. – 3. Klasse. Derudover skulle de i små grupper finde et fælles minde og alle historier skulle de selv skrive ned.

Det endte ud med at blive et teaterstykke i 8 akter.

1. Akt: Brudstykker af minder  -Kan vække genklang i en selv og hos andre
2. Akt: Omars minde - Jeg endte med at gå i 0.A… og sammen med mine venner
3. Akt: Mahads mind - Når jeg faldt, så hjælp de mig. Og når de faldt, så hjalp jeg dem
4. Akt: Minder om venskab -Vi sad ved samme bord
5. Akt: Bokstaver der giver mening -Det var overraskende svært. En dag forstod jeg hvad jeg læste
6. Akt: Hytteturen - Det betød meget for mig, at vi var sammen
7. Akt: Teater -Kan hjælpe os med at huske vores minder
8. Akt: Finalen - se MIG i dag

Det har været en fantastisk proces hvor eleverne har skulle fremsige brudstykker af deres minder og improviserer bevægelser frem som kunne beskrive dem. Til en af deres erindringer spillede en gruppe elever selv musikken.
Efter sommerferien skal eleverne på mellemtrinet og have nye lærer, og til deres sidste forældreaften blev teaterstykket opført. Det blev en mindeværdig aften med overraskelser, blomster, konfetti og flotte taler fra børnene.
Og vigtigst af alt: eleverne nød at være på scenen og gav den 110%

Fritidsdelen

Adresse: Terrasserne 40, 2700 Brønshøj

Fritidsdelen på Terrasserne er et gratis kommunalt tilbud, for kommunens børn og unge.

(Der skal betales for Fritidshjem, hvis barnet er indskrevet på andre skoler end Tingbjerg)

Madskolen

I vores dejlige køkken er der ca. 250 børn der daglig spiser økologiske mad.

Maden bliver lavet af ansat køkkenpersonale, og udvalgte elever hjælper på skift til i køkkenet.