Klik på pilen og se en video om vores skole

Visionen for

Tingbjerg Heldagsskole

Skolen hvor hvert barn, gennem læring   og trivsel, udvikler sig i et trygt og mangfoldigt fællesskab.

Her danner barnet de bedst mulige forudsætninger for sin fremtid og sin aktive deltagelse i samfundet.

Tingbjerg

TEATER PÅ TINGBJERG HELDAGSSKOLE

1. klasserne på Tingbjerg Heldagsskole har gennem 2 forårsmåneder arbejdet med HC Andersens eventyr Tommelise.
Eleverne har hørt eventyret og genfortalt det for hinanden og andre, og det er optaget på video.

De har arbejdet med genren eventyr, og der er lavet handlingsbroer og handlingslinje i forbindelse hermed. Ud fra det har eleverne genskrevet eventyret, og sammen med de skønneste tegninger og underfundigste begrebskort har det hele været udstillet på indskolingsgangen.
Endvidere har eleverne hver især lavet en foldebog over eventyret Tommelise.

Og så er vi så heldige at have en dramalærer, Linda, som sammen med eleverne har lavet det hele om til en danseforestilling, som de opførte for forældre, bedsteforældre og søskende mandag d. 22. juni om aftenen. Dagen efter fik andre klasser fra skolen lov at komme og se det, ligesom lokale børnehaver var inviteret og kom.

I dramatimerne har eleverne udforsket hvordan de forskellige karakterer, vi møder i Tommelise, bevæger sig. De skulle både udforske Tommelise, tudser, markmus, muldvarpen, oldenborrer, prinsen og svalen. Eleverne improviserede sig frem til sjove, mærkværdige, vidunderlige og smukke bevægelser, alt sammen med stor energi og lyst.
Alle piger var Tommelise og fandt deres helt egen unikke bevægelse og dansede med tyl skørter på, som de selv havde lavet, -så gik eventyret i gang.
Som tudser hoppede drengene og fulgte hinanden i sjove bevægelser rundt om Tommelise, og alle 55 børn pilede rundt som markmus, rundt om, over og under hinanden. Som muldvarper mærkede eleverne på luften med lukkede øjne og oldenborrerne var skæve sjove figurer, som frembragte smil.
Hver Tommelise får sin prins og det fejredes til slut med stor energi.
En af eleverne sagde efter forestillingen: ”Det er ligesom at være med i en film”. Og det har det været. En dejlig rejse med 55 ”1.klasses børn”, som har givet fuld energi, koncentration og dem selv til skabelse af et fantastisk lille eventyr.

Det var en gigantisk succes, som de garanteret vil huske længe.

Fritidsdelen

Madskolen

Torsdag den 4. juni 2015 markerede vi madskolernes dag ved at invitere 0A og 0B ned i køkkenet. Eleverne skulle sammen med personalet og 4 dygtige elever fra 4B lave lækker frokost og dække fine borde. Det var en herlig dag, hvor der blev lavet lækre pitabrød med tunsalat og grøntsager, abemad med råcreme og spændende grøntsagsjuice i forskellige farver.